Om Frisør Pape

Frisør Pape er en lille, hyggelig salon beliggende i hjertet af Agro Food Park (Aarhus N), hvor jeg, Trine, står klar til at byde dig velkommen til et lille pusterum i den travle hverdag. Mit brændende ønske er, at du går fra salonen med et smil på læben og med en følelse af velvære, der varer ved længe efter det sidste klip.

Som uddannet frisør der kan jeg garantere, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af håndværket og de behandlinger jeg tilbyder. Jeg har naturligt sans for klædelighed og et godt øje for detaljen, så hos mig er du altid i trygge hænder. Det er ligeledes utroligt vigtigt for mig at lytte til dine ønsker, så du kan få den rigtige behandling, der passer til dig og din hverdag. Det er dine behov, der er mit fokus, og hvad enten du gerne vil hyggesnakke, eller bare nyde en kop varmt at drikke i fred og ro, så vil det blive respekteret og mødt med stor forståelse.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i salonen.

Venlig hilsen Trine B. Pape

————————————–

Kontakt

ADRESSE

Agro Food Park 13

8200 Århus N

Find vej

PAPES TLF.

+45 44 12 21 23

E-MAIL

Frisorpape@gmail.com

SOCIALE MEDIER

Instagram

Facebook

LinkedIn